Къртене на комин

Къртене на комин

Ако планувате да правите ремонт в кухнята се питате първо дали да смените старите плочки с нови. Но няма как, всяко нещо с времето си, старото вече се е износило и решаваме, че е дошъл момента да преобразим и освежим кухнята с нещо ново, красиво и разбира се да я направим по просторна. И тук сме ние, Къртене и Извозване на фаянс, теракот, мозайка. Внимателно и прецизно боравене с професионална техника, ние ще изкъртим старите плочки и подготвим за поставянето на новите. Ако сте решили да разширите кухнята си и премахнете комина, екипа ни безпроблемно ще извърши къртене на комин наред с почистване и извозване.

Къртене на кухня, включва:

  • Къртене на комин, плочки около мивката.
  • Демонтаж на старите шкафове, каса на врата.
  • Кърти теракота, мозайка, фаянс.
  • Почистване, събиране и извозване на строителни отпадъци.
  • Транспортиране на боклука до сметище.

Цена на услугата къртене на комин и извозване 180220 лв. виж Цени Времетраене: кърти чисти извозва е от 2 – 4 часа, и зависи от услугите които сте поръчали.

Извършваме цялостно строително ремонтни дейности от типа на кърти чисти извозва, както и всякакви електро услуги, де/монтаж на климатична техника, поддръжка и гаранция.

Възползвайте се от нашите ПРОМО ЦЕНИ и ОТСТЪПКИ от 10%, като изберете повече пакет услуги!

Цените обявени в сайта не са крайни и подлежат на коментар, но всичко се договаря на място след извършен оглед от наш специалист.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *