Къртене на стени

Кърти чисти извозва в София

Къртим, чистим, извозваме – от начало до край!

За да направим нещо ново, първо трябва да разчистим старото. Искате или не, винаги идва момент в който се налага разчистване на терен. И когато трябва просто да подмените холната гарнитура или стария матрак, все някак ще се справите и сами. Стигне ли се обаче до по-сериозни действия – най-добре е да дойдат професионалисти.

Ние сме специализирани в къртене, почистване и извозване на едри, обемни и тежки строителни отломки в София и околностите. Можем да изкъртим всичко в дома Ви – стени, комини, бани и прилежащото към тях оборудване. Разполагаме с тежки професионални машини и гарантираме, че няма бетон или арматура с които да не можем да се справим.

Можете да потърсите нашите екипи и при по-сериозни задачи – къртене на стари постройки в дворове на вили и крайградски къщи – сайванти, навеси, неизползваеми и запустяли селскостопански постройки, външни тоалетни, недоизчистени бетонни плочи за основа от вече съборени постройки, огради. Не се колебайте да се свържете с нас, ако Ви се налага цялостно или частично къртене на складови пространства и промишлени помещения.

Кой ще довърши мръсната работа?

Всяко къртене е свързано с много отпадъци, както и с отделянето на огромно количество тежък прах. Именно заради това, професионалните къртачи винаги вършат своята работа с предпазно облекло, маски и очила. След приключване на разбиването и събарянето, идва ред на не по-малко неприятна и трудоемка задача – разчистването на отпадъци и отломки. Те са тежки, с остри ръбове, а от тях често стърчат дебели арматурни железа. Нерядко се налага допълнително разбиване на някои по-големи парчета отломки, за да бъдат по-лесно разчистени и натоварени. С две думи – това не е работа за хора без опит. Затова чистенето на отпадъците винаги е част от комплексната ни услуга кърти-чисти-извозва. Екипите ни разполагат с необходимата техника и професионални умения, за да разчистят бързо и ефективно всичко, което са разрушили. Това което би Ви отнело дни, ние ще свършим за броени часове. Обемът не е проблем – разполагаме с подходящи контейнери в които да натоварим отломките, както и с необходимата транспортна техника, с която да ги извозим. Не замърсяваме околната среда – транспортираме и изхвърляме отпадъците само в лицензирани за целта сметища.

Разбира се, ако се наложи можем да предложим нашите услуги и отделно една от друга. Ние сме на Ваше разположение ако Ви се налага да разчиствате мазета, тавани, изоставени постройки, складове и всякакви други помещения, като комбинираме услугата с извозване на боклуците. Ако в някой ъгъл на двора на вилата Ви неизвестно откога и откъде стои купчина строителни отпадъци, ние сме готови да ги натоварим и извозим.

Реални цени за реално качество

И накрая нещо важно – гарантираме Ви, че ще харесате нашите цени. Вземете вашата най-добра оферта, като се свържете с нас още сега!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

В период на висока инфлация и всякакви опити за спекула свързани с нея, ние държим най-вече на своите клиенти. Внимателно анализираме стойността на всяка услуга, стараейки се цената ни да е действително реална и приятелска. Наясно сме, че клиенти се печелят  освен с добра услуга, и с добра оферта. Убедени сме, че предлагаме едно от най-изгодните съотношения между цена и качество в района на София и околностите.

Изберете качеството

Както споменахме вече, кърти чисти извозва е част от строително ремонтните дейности на всеки, който е решил да обнови и освежи жилището си с нещо ново и модерно. Целия този процес по време на ремонта е доста неприятен, всичко е обърнато с краката нагоре и ако сте попаднали на некоректна и некачествена фирма, това се превръща в кошмар. Препоръчваме преди да започнете с кърти чисти извозва да се информирате от познати за качествени изпълнители.

Кърти чисти извозва включва освен къртене на плочки, теракот, фаянс, също и разбиване на стени. Нашите експерти имат опит в къртене на стени. Имаме знанията и уменията да се справим с всяка задача, работим ефективно и безопасно. Изпълняваме всякакви видове поръчки, дори за най дребните може да разчитате на нас.

Къртене Извозване предлагат персонализирани и иновативни услуги за кърти, чисти, и извозване на строителни отпадъци на физически лица и фирми.

Най-често срещаните услуги е премахване на дадена стена, независимо дали е тухла или бетон. Това е за цел да се направи разширение на стаята или кухнята. Но има стени които нарушават конструкцията или се водят носещи. Поради тази причина се консултирайте със специалисти инженери. За цялостно изменение на плана се изисква проект и разрешение.

Ние работим винаги с най-модерните машини за къртене. Дейностите ни са къртене на подова настилка от всякакво естество, къртене на преградни стени от различни материали бетон, тухла, панелни жилища и офис сгради, халета, мазета, къртене на мазилка и замазка.

Предлагаме кърти чисти извозва на реални цени в София, достъпни за всеки клиент. И това не е всичко. Градим доверие, за да оставим зад гърба си само доволни клиенти, които да се обърнат към нас отново при нужда.

Цените за кърти чисти извозва се определят от – вида на материала който ще се кърти, обема на работа, сложността на възложената задача и количеството отпадъци струпани след къртене. Всички извършени от нас услуги се изпълняват професионално и безопасно.

Често задавани въпроси

Ние разполагаме с достатъчно на брой сезалови чували, така че не е необходимо да осигурявате предварително. Притежаваме богат асортимент професионални инструменти и принадлежности, които да послужат за успешното осъществяване на вашите ремонтни дейности.

Възползвайте се от нашите ценови отстъпки като редовен клиент или от предлаганите комплексни услуги. Когато се свържете с нас, ще намерим най-доброто решение за вас.

Вашите отзиви

5/5
След като направих поръчката си, екипът беше изключително полезен при предоставянето на услугата кърти чисти извозва. Пристигнаха в уговореното време. Извозването на отпадъците мина бързо. Благодарим за подкрепата.
Калоян Михайлов
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *