ПОЧИСТВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ ОТ МАЗЕТА, ТАВАНИ, ДВОРОВЕ, АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ

В този раздел ще разгледаме секцията – почистване на отпадъци. След къртене идва ред за почистване на обектите. Този вид дейност включва: чистене на дворове, гаражи, почистване на мазета, тавани, складови помещения, жилища и офиси. Предимно боклуците са разнородни, като се има в предвид освен строителни отпадъци и изхвърляне на стари мебели, домакински електроуреди, дивани, дограма, мокети, вехтошарски и всякакви други неизползваеми вещи. Поемаме сериозен ангажимент да почистим Вашето мазе, таван или дворно място от ненужния боклук когато пожелаете. Организирано и бързо ще се справим с Вашия случай след предварителна заявка по телефона.

Вие нямате грижа за нищо, Къртене-Извозване осигурява товарен превоз, необходимите консумативи – чували, инструменти и работна ръка за натоварване на отпадъците. Почистването е свързано със събиране в чували, изнасяне и товарене на боклука на камион, който ще извози вашите отпадъци на сметище. Таксите се поемат от фирмата изпълнител и се таксуват според тонажа на боклука.

Важно е да знаете, че огледа е нужен не само за къртачните услуги но и за обекти които се нуждаят от почистване. В раздел Цени може да видите по подробно нашите цени за почистване. За чистене на мазета или тавани не бива да се тревожите, ако в помещенията липсва осветление. Оборудвани сме с подвижни лампи и удължители а знаем, че повечето такива помещения не разполагат с работещо осветление.

Можем да се отзовем бързо на адрес при нужда като това не оскъпява услугата стига да е в рамките на работно време. В почивни дни също извършваме услугата почистване на отпадъци от дворове, гаражи, жилища и други.

Ако си поръчате услуга чистене на мазета, а в същото време се окаже, че имате боклук на двора няма да Ви се начисли допълнително пари. Цената е според количеството отпадъци независимо дали е от мазето, двора или гаража. Тя е твърда и окончателна след направен оглед и се таксува на камион.

Цената се определя от количество на боклуците, с/без асансьор. Най-често това става при таванските помещения. Според етажите, а те не са хич малко се начислява определена цена, но ако се чистят няколко обекта едновременно можем да предложим прилична оферта.

Отстъпки правим при извозване на битови отпадъци в които има метал като бяла техника, електроуреди, чугунена вана, радиатори. Можем да предложим изкупуване при по сериозно количество.

Услугите които НЕ извършваме са: почистване или измиване на прозорци, бани, кухни, подови настилки. НЕ разполагаме с машини за миене и прахосмучене, както и пране на килими, мокети, мека мебел. Нашето почистване се различава от другото и желаем да го обявим.

Ако след нашето почистване на мазето или тавана решите да извикате фирма за пръскане, ние можем да Ви предложим такава – наши приятели колеги с удоволствие ще Ви избавят от вредители – насекоми и гризачи.

Жалка и тъжна картина е когато има струпани гадни и миризливи отпадъци на бита – клошарски, предимно залежали с години в апартаменти и къщи. Нашият екип свикнал с тази воня и неприятност, може да Ви избави от този проблем. Свържете се с нас за да разрешим заедно проблема.

Екипът ни задължително почиства обектите след къртене. Ако желаете да се освободите от ненужните си вещи просто ни се обадете. Заявете каква точно услуга желаете и след направен оглед ще предложим оферта. Видовете дейности които можем да извършим: почистване на дворове, гаражи, жилища, чистене на мазета и тавани, извозване на строителни отпадъци, изхвърляне на стари мебели, дограма и клошарски боклуци в София и област.

Екипът на Къртене и Извозване ще реагира незабавно и почисти, натовари и извози Вашите отпадъци на специализирано /законно/сметище.

5/5
Много сме доволни как се справиха с всичко и беше на справедлива цена. Горещо препоръчвам тази фирма! Благодарим на всички, които направиха почистването на таванските помещения възможно най-бързо и тихо.
Любомир Ковачев

Често задавани въпроси

Отпадъците се превозват на специализирано сметище. Боклуците се сортират и събират в чували, след което се натоварват на камион, който ги превозва до депо.

Почистване на мазето или тавана минава по следния ред – екипа изнася дребните вещи и пакетира в чували, а едро габаритния боклук се натрошава до колкото позволява това. След натоварване на камион се замитат помещенията и стълбищната площадка. По желание предлагаме обезпаразитяване против насекоми и гризачи.

КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket