ОПИТНИ КЪРТАЧИ В СОФИЯ, КЪРТЕНЕ НА БАНЯ, ТУХЛА, БЕТОН, ФАЯНС, ТЕРАКОТ, МОЗАЙКА

Предлагаме къртачни услуги, чистене, извозване на строителни и битови отпадъци на територията на град София. Осигуряването на качество във всичките ни сфери е гарантирана благодарение на 15 годишен опит. Огромната ни отговорност към всяка възложена задача е допринесло да сме все още на пазара. В перспектива се надяваме да направим все повече клиенти доволни. Ние следваме девиза: Всеки проблем, решен: Ще се погрижим за това!

Ние от Къртене-Извозване вземаме под внимание следните характеристики преди започване на дейността кърти чисти извозва:

-запознаване с детайлите на обекта за къртене и извозване, осигуряваме оглед който ще извърши наш специалист.

-даваме оценка на услугата и необходимите условия при които работим.

-подадената офертата не задължава и не обвързва с пари или договор клиента, огледа и офертата са безплатни.

-след къртене ние почистваме всички достъпни зони.

-осигуряването на транспортни средства и материали е за сметка на фирмата изпълнител.

-обекта се предава на клиента след като се изпълнят всички договорености помежду ни.

Винаги може да се допитате до нас и разрешим проблема заедно.

ВАШИЯТ ОБЕКТ Е В СЪРЦЕТО НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Предлаганите от нас услуги винаги вървят в комплекс. След като сте поръчали услугата къртене естествено е след това да почистим и извозим отпадъците. В редки случаи но естествено го има, по-желание на клиента можем да се ангажираме и само с къртене или извозване. Имайте в предвид, че когато се извършва комплексно дейността Кърти чисти извозва, цената е по приемлива заради многото услуги събрани в едно. За пример ще дадем услугата Къртене на баня.

Ако се приложи услугата къртене и извозване, цената за къртене на баня е 180 лв. т.е. къртене 90 лв. и извозване 90 лв. Ако ползвате услугата само къртене на баня е 120 лв. Отстъпка от 30 лв. ще се възползвате заради кърти-чисти-извозва. Колкото повече услуги имаме цената се намалява с 10%. На същия принцип ценообразуването е и при другите дейности от раздела „къртене“ виж Цени

Всеки индивидуално може да си направи сметка и да си поръча услуга която е най-приемлива за бюджета, който е отделил за строително ремонтните дейности.

Наред с кърти, разбива можем да бъдем полезни и в чистене на мазета и почистване на тавани.

Имаме опита в изхвърляне на строителни отпадъци, стари мебели, почистване и извозване с транспорт до депо, без значение в коя точка на София са Вашите боклуци. 

Нашият екип е строго подбран и на поставените задачи подхождаме професионално и в срок!

От Къртене-Извозване ще предложим отстъпки за нашите клиенти, които имат желанието да ни ползват отново. Цените при повторна заявка независимо от дейността варират от 10% – 15% отстъпка от обявената цена на услугата, която важи в срок до 3 месеца от първата заявка. Оглед и оферта на обекта в повечето случаи е необходим, за да се запознаем по отблизо с детайлите. Когато се касае за нещо незначително, може да се оферира по телефона. Вариант за оферта със снимков или видео материал не приемаме и считаме този принцип за несериозно отношение към работата. Предлаганите от нас услуги са само на територията на град София и област.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ?

С нашият дългогодишен опит Ви гарантираме най-качествените къртачни услуги в бранша.

Предлагаме квалифицираната си помощ и техника с което можем да Ви спестим много труд и главоболия при Вашите ремонтни дейности.

Разполагаме с най-модерните и усъвършенствани професионални къртачни машини и оборудване с помощта на които нито едно предизвикателство в къртенето не е непостижимо за нас.

Фирмата има налични няколко вида камиони за извозване на отпадъци: от малки (2-3 тона) до контейнеровози.

Служителите във фирмата са високо квалифицирани и с богат опит в областта на къртене и извозване.

Накратко бихме могли да твърдим, че услугите, които предлагаме биха могли да отговорят на всяко предизвикателство по отношение на кърти, чисти, извозва, разбиване, къртене в дома или офиса, събаряне на постройки, демонтаж на всякакви видове конструкции и всичко друго свързано с къртачните услуги.

Може да ни се доверите!

Видове услуги

– Къртене на бетонни и тухлени стени.

– Разширяване на отвори за нови врати и дограми – при подмяна на дограма или врата често се налага разширяване на отвора за монтаж.

– Къртене на фаянс, теракот или мозайка в банята или коридора.

– Събаряне и разрушаване на стари постройки, дувари.

– Демонтаж на метални, дървени остъкления, каси на врати – безпроблемно ще демонтираме всички видове конструкции с необходимата техника и богатия ни опит.

Фирмата извършва предварителен оглед, за да определи точна цена на услугата която сте заявили. Предлагаме сключване на договор при изпълнение на поръчката.

ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ, ЖИЛИЩА, ГАРАЖИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА БАНЯ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА КОМИН В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket