ПРОФЕСИОНАЛНО КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КЪРТЕНЕ В СОФИЯ

Къртене на тухла, бетон, фаянс, теракот, мозайка в София

Къртенето е един от компонентите на ремонта, с които много трудно ще се справите сами, независимо дали Ви се налага да разбивате  тухлени стени, мозайка, фаянс, теракот или бетон. За тази дейност е нужна не само специализирана къртачна техника, но и доста опит и умения. Затова препоръката ни е винаги когато Ви се наложи да къртите  – ползвайте услугите на доказани професионалисти.

Къртене Извозване позиционира на пазара на къртачни услуги вече достатъчно дълго време, за да можем да Ви уверим, че ще свършим работата бързо, ефективно и чисто. И когато казваме чисто, нямаме предвид само това, че ако пожелаете ще изхвърлим и извозим огромното количество строителни отпадъци, а че няма да засегнем тръби, канализация, електрическа инсталация и ще извършим услугата абсолютно безопасно. Трябва да знаете, че всяко едно къртене и разбиване е свързано с риск от сериозни повреди по основите на Вашия апартамент или къща. Заемете ли се с това сами, без нужния опит и квалификация, има голяма вероятност да нанесете фундаментални щети по основите и/или стените на апартамента си, които са много трудно възстановими, а отгоре на всичко пряко могат да засегнат собствената Ви безопасност. Освен това недейте да забравяте, че къртачните машини са специализирана техника и поради това са скъпи, независимо дали ще си купите или вземете под наем. И не на последно място – не пренебрегвайте риска за собственото си здраве: предпазните мерки са задължителни, и въпреки тях опасността от контузия или вдишване на големи количества прах е значителна.

Видове услуги които предлагаме

Къртене на бетонни и тухлени стени.

Разширяване на отвори за нови врати и дограми.

Къртене на фаянс, теракот, мозайка, Итонг, гипсокартон, подова замазка.

Къртене на канали в пода или стени.

Събаряне и разрушаване на стари постройки, дувари.

Демонтаж на метални, дървени остъкления, каси на врати.

Качване на строителни материали и санитария.

Цени къртачни услуги в София

Kъpтeнe нa бeтoн 60 лв./ĸyб.м.

Kъpтeнe нa тyxлa 50 лв./ĸуб.м.

Kъpтeнe нa бeтoнeн пoд-пpoзopeц 140 лв.

Kъpтeнe нa тyxлeн пoд-пpoзopeц 120 лв.

Kъpтeнe нa пaнeлeн ĸoмин 170 лв.

Kъpтeнe нa oтвop зa вpaтa в бeтoннa cтeнa 170 лв.

Kъpтeнe нa oтвop зa вpaтa в тyxлeнa cтeнa 140 лв.

Kъpтeнe нa мoзaйĸa 4 лв./ĸв.м.

Kъpтeнe нa зaмaзĸa 4 лв./ĸв.м.

Koмбиниpaнo ĸъpтeнe нa мoзaйĸa и зaмaзĸa 6 лв./ĸв.м.

Kъpтeнe нa мaзилĸa 4 лв./ĸв.м.

Kъpтeнe нa фaянc 4 лв./ĸв.м.

Koмбиниpaнo ĸъpтeнe нa фaянс и мaзилĸa 6 лв./ĸв.м.

Къртене на канали 8 лв./л.м.

Къртене на стени от YTONG 10 лв./кв.

Къртене на гипсокартон 7 лв./кв.

Цени кърти чисти извозва в София

Kъpти, чиcти, извoзвa Бeтoнeн пoдпpoзopeц 300 лв.

Kъpти, чиcти, извoзвa Тyxлeн пoдпpoзopeц 280 лв.

Kъpти, чиcти, извoзвa Отвop зa вpaтa в бeтoннa cтeнa 350 лв.

Kъpти, чиcти, извoзвa Отвop зa вpaтa в тyxлeнa cтeнa 300 лв.

Kъpти, чиcти, извoзвa Пaнeлeн ĸoмин 350 лв.

Kъpти, чиcти, извoзвa Бaня 350 лв.

Демонтажни услуги

Дeмoнтaж нa мeтaлни ĸacи 20 лв./бр.

Дeмoнтaж нa дъpвeни ĸacи 15 лв./бр.

Дeмoнтaж нa мeтaлни ocтъĸлeния 30 лв./кв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Колко струва Вашето здраве? А времето Ви?

И след като вече сте наясно с рисковете и трудностите от варианта да се захванете собственоръчно да къртите, нека разгледаме и най-честите случаи, при които е по-добре да се обърнете към нашата професионална услуга.

Несъмнено най-трудната и отговорна задача що се отнася до къртене е събарянето или пробиването на стени. Излишно е да обясняваме защо то изисква по-специална подготовка. Носещите стени във всяка сграда са елементи които в никакъв случай не трябва да се „пипат“ от непрофесионалисти. Дори и ние, преди да пристъпим към действие, ще изискаме официален документ, подробно описващ конструкцията на сградата. След като се запознаят добре с него, за нашите къртачи идва по-лесната работа – дали става въпрос за тухла, бетон или YTONG, можете спокойно да оставите всичко в здравите им ръце. Разбира се, техниката също е много важна – ако все още се колебаете дали ще можете да се справите с къртенето сами имайте предвид, че за всеки материал се ползва специфичен накрайник, подобно на бормашините с разликата, че мащабът в случая е много по-голям. Самият подбор на нужната техника също е задача на професионалния къртач с достатъчно опит и практика. А спецификите не свършват дотук – нашите професионалисти са винаги насреща в случай, че трябва да се режат остъкления на тераси, както и ако желаете демонтаж на каси на врати, независимо дали са дървени или метални. Ако трябва да изкъртите или свалите стара дограма, да разбиете подпрозоречно пространство – ние отново сме насреща!

Хората често търсят услугите на професионални къртачи когато при основен ремонт им се налага разбиване на баня. И това не е случайно – така наречените мокри помещения по правило се подменят изцяло при по-сериозен ремонт. Това обаче е свързано с тежък и специализиран труд – ако за пълното обновяване на спалнята Ви например е достатъчно просто да разглобите мебелите и да ги подмените с нови, то всяка по-значителна промяна в сервизните помещение е свързана с къртене. А можете да сте сигурни – в една баня има какво да се кърти – като се започне от подовата настилка, мине се през фаянса по стените, мивки, тоалетни, и се стигне до старата вана. Добре известно е и за непрофесионалистите, че изкъртването и изнасянето на една баня е истинско предизвикателство, свързано с шум, голямо количество отпадъци, с тежка специализирана техника и с прилагането на много физическа сила. Спестете си всичко това дори да започнете сами, почти винаги скоро се стига до момент в който плановете се объркват и просто не можете да продължите. Най-често това е свързано с изненадващата поява на изключително здрав бетон или арматура, които няма как да бъдат разбити от непрофесионалист или неподходящи къртачни машини.

Всъщност, подобна изненада може да се появи и при разбиване на подови настилки. Да вземем за пример добре познатата от близкото минало мозайка, която все още се среща в много апартаменти и учреждения. Изключително популярна навремето, днес тази настилка вече отдавна е демоде, но употребата ѝ е била толкова разпространена, че навярно още дълго време поръчките за къртене на мозайка ще имат сериозен дял в запитванията към къртачните фирми. Популярността на тази подова настилка се дължи на нейната изключителна здравина, a допълнително удобство е това, че се почиства лесно и бързо. Големите грижи с нея идват, когато един ден решите да я изкъртите. Здравината ѝ е толкова солидна, че нищо чудно дебелата бургия на къртачната машина в ръцете на непрофесионалист отначало просто да се плъзне по повърхността ѝ.

Разбира се, можете да ползвате услугите на нашите опитни къртачи и за разбиване на всякакъв друг вид подови настилки  – теракот, гранитогрес, както и за вадене на стар паркет и дюшеме.

Фирмата извършва предварителен оглед, за да определи конкретна цена на къртачните услуги от които имате нужда.

А защо точно ние?

Защото сме с  дългогодишен опит в къртенето на всякакви стени, настилки и санитария.

Защото разполагаме с професионална и модерна къртачна техника, както и с екипи от истински професионалисти в къртенето и разбиването.

Защото имаме стотици реални отзиви от доволни клиенти.

И защото работим на наистина изгодни цени, в съотношение с качеството което предлагаме.

Предлагаме квалифицираната си помощ и техника с която можем да Ви спестим много труд и главоболия при Вашите ремонтни дейности. Имате ли нужда от къртене, чистене и извозване в София – свържете се с нас и ще се убедите във всичко това сами!

5/5
Супер професионалисти във всички аспекти. Бърза комуникация, услужливост. Не можем да бъдем по-доволни от избора, който направихме. Препоръчва се 100%!
Радослав Кръстев
5/5
Пристигнаха в уговорения ден и час. Коректно и качествено изпълниха нашите уговорки и задачи. Вършат работата си добре.
Елисавета Добрева

Често задавани въпроси

Когато планувате да извършите ремонт на жилището си, винаги първо се питате кой ще го прави, имаме ли познати или просто ще се консултираме тук и там за добри майстори. Ако вече имате такива под ръка, това вече е добре – първата крачка е направена. Защо да си изберем фирма за къртене? Много е просто, фирмата за къртене извършва кърти чисти извозва комплексно, и не се налага да се чудите с кое по напред да се занимавате. Дали да търсим машина под наем? Кой ще кърти и събира отпадъците, и накрая самото извозване. Ако пък сте млад, енергичен и предприемчив, можете да се захванете здраво и свършите всичко сам, но ви уверяваме, че не спестявате много, да не говорим за време и нерви. От препатили чуваме, че хич не е лесно и не биха го повторили отново. Е, разбира се има и изключения. В крайна сметка всеки избира сам решението на проблема в зависимост от неговите възможности.

Ние сме фирма за къртене и дейността, която извършваме е кърти чисти извозва. Машини за къртене не отдаваме под наем.

Според Наредбата на СО в почивните дни такива дейности могат да се извършват със съгласието на вашите съседи.

За да предоставим оферта на вашият обект, задължително трябва да направим оглед. Какви предимства дава той? Запознаване с характеристиките на обекта – обема на работа, какъв ще е броят на работниците които ще извършват този ремонт, вида на стълбите, броя на етажите, какво е разстоянието от входа до превозното средство при товарене на отпадъците. В крайна сметка посещението и офертата са безплатни.

ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ, ЖИЛИЩА, ГАРАЖИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА БАНЯ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА КОМИН В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket