ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ, СТАРИ МЕБЕЛИ И БИТОВИ БОКЛУЦИ В СОФИЯ

Извозването на строителни отпадъци образувани от къртенето е също част от услугата кърти чисти извозва. Предлагаме комплексни или частични услуги. Независимо дали от двор, мазе или таван, ние качествено и бързо почистваме и извозваме отпадъците с транспорт до депо. Събрани в чували или предоставени в насипен вид от клиента е без значение за нас. Това не променя по никакъв начин цената на услугата. Изхвърляме разнородни строителни боклуци, без да подбираме и мръщим на мръсотията. Ние сме чистачите, които ще ви избавят от неприятната гледка. Ако ви интересуват цените и по специално услугата извозване, вижте в раздел Цени

Цените описани в сайта ни са точни и ясни, но подлежат на коментар. Готови сме да направим отстъпки, но всичко е в рамките на разумното все пак.

В случай, че сте в затруднено положение ще предложим отстъпки на пенсионери, инвалиди и ако не ви достигат дребни суми – не се притеснявайте, позвънете ни. Нека разрешим проблема заедно!

Услугите от които може да се възползвате са: извозване на стари мебели от жилища, изхвърляне на дограма и строителни отпадъци, извозване на врати, ламперия, рязане на дюшеме, демонтаж на паркет, ламинат, чистене на сгурия, въглища. Разполагаме с контейнер 4 кубика, камиони фургон с вместимост 14 куб. и 18 куб. и самосвал 2 тона.

Доставка на контейнери в рамките на деня, експресно от/до 2 – 5 часа. Контейнерите са 4 кубика и подходящи за строителни отпадъци – итонг, тухла, пръст, чакъл, камък, бетон. Не разполагаме с разрешителни за център /тротоарно право/. Ако сградата има вътрешен двор не се изисква такова.

Фирмата ни разполага с неограничен брой чували и опитни чистачи които да събират, свалят и товарят боклуците. Качването на строителни материали също е в сферата ни. За по бързо свършена работа се доверете на организиран екип като нашия. Ще спестим времето Ви и няма да се налага да се тревожите кой, как, къде да извози и почисти отпадъците Ви.

Работното ни време е от 08.3019.00 и можете да направите безплатна консултация или заявка с нас за извозване, почистване или къртене.

Понякога се налага и извън работно време да извършваме къртене, извозване, почистване особено в моловете чието време там след 22.00 е разрешено извършване на строително ремонтни дейности. Разбирате, че в жилищни сгради това е невъзможно да се случи, така че се съобразяваме с разрешеното работно време.

За услугата чистене на мазета или почистване на тавани е добре да се съобразяваме с работното време особено през зимата, когато деня е малък. Нужно е време за да съберем, натоварим, почистим и извозим отпадъците до депо.

Екипът на Къртене-Извозване ще реагира незабавно и почисти, натовари и извози Вашите отпадъци на специализирано /законно/сметище.

Доверете ни се!

5/5
Добре координиран екип от опитни хамали. Много съм благодарен на Къртене Извозване за бързото съдействие и коректност. Заслужава да се запомни тяхното присъствие.
Добромир Щилянов
5/5
Тези момчета изхвърлиха всичко ненужно от вилата. Хареса ми, цената беше приемлива. Екипа който беше изпратен ми допадна, оказаха се трудолюбиви и отдадени на работата си хора.
Милена Миладинова

Често задавани въпроси

Предимно те са остарели и позахабени с времето мебели – дивани, фотьойли, матраци, секции, печки, хладилници, а също така дрехи, килими, дограма, стъклария и много други. Няма ограничение в количеството за изхвърляне на битови и строителни отпадъци на специализираните депа. В повечето случаи те се таксуват на обем и мястото от където се товарят.

Да, извозваме гуми, пластмаса, хартия, различни видове паркет. Заявете услугата два дена по-рано. Отпадъците се изхвърлят на законно сметище.

С предварителна заявка обслужваме София област и близките градове – Перник, Дупница, Ботевград, Благоевград, Ихтиман, Самоков, Сливница и много други.

КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ, ЖИЛИЩА, ГАРАЖИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket