Извозване на стари мебели и битови отпадъци от жилища в София и област

Извозване на стари мебели и битови отпадъци от жилища

Покрай контейнерите за смет на улицата може да се види какво ли не. Сред някои хора е практика, когато някоя домашна мебел вече не им трябва, просто да я оставят навън до кофите. И докато за вече непотребните битови електроуреди – печка, пералня или бойлер има по-голяма вероятност да бъдат сравнително бързо прибрани от някой бездомник, за да ги предаде в пункт за събиране на желязо, не така стоят нещата с останалата ненужна покъщнина – стари дивани, канапета, крайно захабени от употреба матраци, плоскости от секции, гардероби, маси и всякакви други обемни, но никому ненужни вещи. Канапето Ви може да престои с месеци до контейнерите, без някой да му обърне внимание, освен бездомните котки и кучета. Повече от ясно е, че сметосъбиращите камиони няма как да се справят с изнасянето на непотребните вещи, а и не им влиза в задълженията. Затова пък съществува риск от налагане на глоба. Едва ли можете да разчитате много и на общинските графици за извозване на отпадъци – те са на голям интервал, а Вие едва ли можете да съобразите ремонта, изнасянето и извозването на старата си покъщнина с чужди разписания.

Извозването със собствен транспорт пък често се усложнява от редица пречки – не всеки Ваш познат разполага с товарен бус, а наемът на такова или по-голямо превозно средство на дневна база никак не е нисък. И още нещо – ще трябва сами да се погрижите да намерите специализирано сметище, до което да извозите битовите си отпадъци. Ако пък обемът им е по-голям, нищо чудно да Ви се наложат няколко курса. Старата покъщнина има и други неприятни характеристики – обикновено е трудна за пренасяне и товарене, често е твърде замърсена, възможно е от нея да стърчат остри и ръждясали елементи.

Ние от Къртене Извозване сме специализирани в извозване на всякакви стари мебели и ненужни битови отпадъци, независимо от техните размери и степен на замърсяване. Разполагаме с подходящи за всякакъв обем боклук превозни средства, дори такива с които можем да пренесем на един курс до сметището всички битови отпадъци от средно голям софийски апартамент. Нашите служители действат бързо и акуратно. Те са изнасяли и извозвали буквално всякаква покъщнина, така че няма да се впечатлят нито от обема на отпадъците, нито от това колко са мръсни.

А стане ли въпрос за мръсотия, няма как да подминем една специална категория – запустелите и отдавна необитаеми жилища. Независимо дали сте го закупили или го получавате като наследство, едно старо жилище което не сте обитавали, винаги може да крие изненади. Нашата практика показва, че в повечето случаи необитаемите къщи и апартаменти в София са задръстени с боклуци и ненужни вещи, престояли там с десетилетия. Често се случва последният им обитател преди запустяването да е бил самотен възрастен човек. Те често развиват склонност да трупат и складират всякакви ненужни вещи, включително и хранителни запаси в консерви, буркани, бутилки и кутии с отдавна изтекъл срок на годност. Изобщо, запустелите и необитаеми жилища се характеризират с изключително силно замърсяване и захабяване – непрепоръчително е такива вещи да се товарят и пренасят с голи ръце и без предпазни средства. Отделно от това, ползвате ли собствено транспортно средство, след това със сигурност ще се отвори доста работа по почистването му.

Цени за извозване на стари мебели и битови отпадъци в София

Цени за извозване на матраци, дивани, дограма, клошарски боклуци и много други.

Натоварване на транспорт 14 кубика с такса смет 350 лв.

Натоварване на транспорт 16 кубика с такса смет 400 лв.

Натоварване на транспорт 18 кубика с такса смет 450 лв.

Цени за извозване на гардероби, врати, секции, шкафове, бюра, маси, столове.

Натоварване и извозване на стари мебели с такса смет от едностайно жилище 200 лв.

Натоварване и извозване на стари мебели с такса смет от двустайно жилище 300 лв.

Натоварване и извозване на стари мебели с такса смет от тристайно жилище 350 лв.

Натоварване и извозване на стари мебели с такса смет от къща 450 лв.

Цени за извозване на стъкло, гуми, пластмаса, найлон.

Натоварване и извозване с такса смет 450 лв.

Цени за извозване на единични бройки мебели.

Натоварване и извозване на една мебел 100 лв.

Натоварване и извозване на диван с фотьойли 140 лв.

Натоварване и извозване на спалня, диван с фотьойли 200 лв.

Натоварване и извозване на гардероб, спалня, диван с фотьойли 220 лв.

Цени за извозване на бяла техника.

Натоварване и извозване 100 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Нашата фирма предлага цялостни или частични услуги по изхвърляне и извозване на стари мебели. Силно препоръчваме да се доверите на комплексната ни услуга с почистване, изнасяне и извозване, ако става въпрос за запустяло жилище, в което никой не е влизал с години, особено ако то е затрупано със стари вещи. А такива обикновено се намират в изобилие – стара техника, силно замърсени килими и мокети, захабени подови настилки, течности, химически препарати с неизвестен произход и  отдавна изтекъл срок на годност. Част от тези боклуци са не само неудобни за изнасяне и превозване, но и потенциално опасни за хората и околната среда. Нашата фирма поема ангажимента да сортира, събере и изхвърли битовите отпадъци на законно сметище. Това е специфична задача, която е най-добре да поверите на професионалисти, грижейки се същевременно за собственото си здраве и безопасност.

Имате вила в околностите на София, но кракът Ви не е стъпвал там от десет години? Далеч не сте единствените! Разчистването, както уточнихме, можете да направите сами или с наша помощ. Имайте предвид обаче, че в помещения извън града изнасянето може да се окаже далеч по-трудно отколкото от градски апартамент, заради редица обстоятелства – стръмни непроходими пътища, протекъл покрив, възникнал и неотстранен проблем с канализацията. За извозването сме винаги насреща, стига къщата Ви да е в близък периметър около София или пътя до вилата позволява безопасно натоварване и извозване. Ще имаме нужда от приблизително уточнение за какъв обем битови отпадъци става въпрос, за да се подготвим с оптимален контейнер и превозно средство.

Потърсете ни, ако Ви се налага бързо да разчистите и извозите битови отпадъци от офис или друго работно помещение. В случай, че се налага да се изхвърлят до сметище машини, офисна техника и стари консумативи, ние сме наясно с всички изисквания за екологичното им обезопасяване и ще се заемем изцяло с него.

На разположение сме и ако Ви се налага разчистване на складови помещения със залежали храни, битови стоки, препарати. И в този случай, ние ще се погрижим не само за извозването им до подходящото сметище, но и за обезопасяването им така, че да не вредят по никакъв начин на околната среда.

Фирмата ни е с традиции и авторитет в София и региона, работим бързо и оперативно, пестим на клиентите си време и неприятности. Можем да се похвалим и с едни от най-изгодните цени в града. За да се уверите в това сами, остава само да ни потърсите!

Често задавани въпроси

Услугата „извозване на битови отпадъци или стари мебели“ се ценообразува в зависимост от количеството на боклука и броя на етажите при сваляне, ако няма асансьор. Важно значение има дали извозването на отпадъците става в района на град София или извън него. Можете да получите точна оферта, след като направим оглед на обекта.

Когато изхвърляме ненужните мебели от вашето жилище, екипа ще демонтира и разглоби всичко, преди да ги натовари на камион. В случая става въпрос за едро габаритни мебели, непозволяващи излизане от стаите – гардероби, секции, спални.

След като е направен оглед на обекта и сме определили крайна цена на услугата, тя остава непроменена до приключване на работата. Когато има промяна в договорените условия, цената се определя при взаимно споразумение.

Вашите отзиви

5/5
Добро изпълнение, точност, комуникация и всичко това на едно място. Въпреки многото изисквания, които имахме всичко беше изпълнено в срок. Доволни сме, че ни препоръчаха тази фирма. Идеален партньор за вашите ремонтни дейности.
Тако Фуудс
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *