Къртене на баня

Къртене на баня

Когато настъпи време за основен ремонт на дома, обикновено плановете започват от банята. Тя е такъв тип помещение, което рядко се преправя частично. Ползва се ежедневно, а постоянната влага и употреба на различни препарати в нея стават предпоставка банята да се амортизира по-бързо от останалите помещения. Всички сме виждали бани засегнати от мухъл, плесен, отлагания и постоянна неприятна миризма. И когато дойде време за действие, най-практично и разумно е да се направи тотална подмяна на изхабеното вече оборудване – мивка, тоалетна, плочки, вана.

Как да действате?

Разбира се, че всичко започва с  къртенето! Само този на когото не се е налагало да прави основен ремонт на баня, не знае какъв огромен обем работа е това. Плочки, санитария, мивка, моноблок, биде – всичко това трябва да стане на парчета. Задачата става още по-сложна и трудоемка, ако в банята ви има стара вана. По правило, ваните са най-трудни както за къртене, така и за изнасяне. Само разбиването им може да отнеме повече от един ден дори на професионалисти, снабдени със съответната тежка къртачна техника. В основите на ваните обикновено има дебел и здрав бетон, цимент, а нерядко и арматура.

Защо никога да не опитвате сами?

Къртенето на баня винаги е свързано с ползването на тежка техника. Всеки неспециалист със сигурност някога е хващал бормашина или винтоверт, но дали някога ви се е налагало да работите с перфоратор, хидравличен крик или чук с тегло над 10 килограма?

Къртенето на баня е тежка и специфична работа, изискваща нужната подготовка и квалификация. Не забравяйте и друго – тази дейност е свързана с отделянето на големи количества циментов прах и мръсотия от каналите. При основно къртене на баня има набор от задължителни мерки за безопасност, както и от специфично защитено облекло и маски.

Когато се свържете с нас, ние ще изпратим екип от професионалисти за кратък оглед, а след това ще пристъпим към действие. Къртим плочки, подове, мивки, санитария, вани и всичко което трябва да се изкърти в една баня. Ще оставим Вашето помещение напълно готово за следващия етап от ремонта. И не само това – след приключване на къртенето, ние ще се погрижим да съберем и изнесем всички строителни отпадъци от банята и апартамента ви. Това са стотици килограми, а често и над тон строителни отломки – бетон, арматура и други остри и неудобни за изнасяне материали. Извозването им също е наша грижа – в цената на услугата е включено и пренасянето в контейнер на всички строителни отпадъци, останали след къртенето на банята ви.

Разбира се, макар и по-рядко се налага и частично къртене на баня. Това се случва най-често по неприятен повод – когато възникне локален теч и се наложи подмяна на тръби. Ние сме насреща и в такива случаи, а имайте предвид че точно при тях прецизността, бързината и професионалния подход са от още по-голямо значение.

А защо точно с нас?

Защото в Къртене Извозване работят професионалисти с богат опит и достатъчна квалификация, за да гарантират качествена услуга.

Защото поемаме ангажимент да свършим работата бързо, качествено и чисто, и защото сме наясно колко е важно при ремонтни дейности нещата да се движат в срок.

Свържете се с нас и оставете цялата тежка работа по къртенето на нашите професионални екипи – те са с наистина богат опит в къртенето на бани и извозването на строителни отпадъци.

Процес на къртене

Къртене на Баня (фаянс, мозайка, вана, мивка, тоалетна чиния, каса на врата) е най-често срещаната услуга от дейността кърти чисти извозва. Комплексно услугата върви с извозване на отпадъците. Процеса къртене на баня следва: изкъртване на плочките по стените и пода, откриване на каналите и смяна на старите тръби с нови (това е задължително когато започнете ремонт), демонтаж на мивка, тоалетна чиния, вана, каса на врата. Извършването на ремонтни дейности по едно жилище е неприятно и притеснително като всичко опира и до финанси, но след като сте се заели с всичко това е правилно да се подмени всичко с ново.

Заедно с къртене на банята, ще се заемем със събиране, натоварване и извозване на строителните отпадъци. В този случай Вие не се занимавате, да търсите къде и с какво да извозите ненужния боклук. Ако сте решили сами да се ангажирате с извозването на отпадъците или пък къртенето, ние ще съдействаме за останалата част от ремонта. Не отказваме и дребни поръчки, затова при нужда ни потърсете. Дали ще пожелаете само къртене, извозване или комплексна услуга, екипът ни е насреща.

Времетраенето при изпълнение на поръчката къртене, демонтаж, извозване на отпадъците от баня трае от 2 до 6 часа, зависи от дебелината на пода, здравината на плочките (лепилото). Най-подходящо време за започване на дейността къртене на баня е 08.30 – 09.00. Цена на услугата къртене на Баня с извозване е 350 лв. виж Цени

Услугата включва:

  • Къртене на мозайка, канали, плочки.

  • Демонтаж на вана, мивка, тоалетна чиния, каса на врата.

  • Събиране в чували, изнасяне, товарене.

  • Почистване и замитане на обекта.

  • Транспортиране на отпадъците на депо.

Фирмата извършва предварителен оглед, за да определи точна цена на услугата която сте заявили. Предлагаме сключване на договор при изпълнение на поръчката.

Често задавани въпроси

За да уточним с точност цената за къртене на баня, трябва да знаем следното: квадратура, дълбочина на замазката в пода, ще се правят ли канали, ще демонтираме ли касата на вратата и други допълнителни дейности, които ще се включат. След посещение на обекта, ще предложим оферта според вашият избор на услуги.

Всичко зависи от квадратурата на банята и дебелината на подовата замазка. Приблизително от една панелна баня 20 кв. може да се съберат строителни отпадъци от 40 броя до 80 броя торби по 25 кг всяка. Извозването им става на момента, след приключване на къртачните услуги.

Вашите отзиви

5/5
Много приятен екип и полезен в ремонтните дейности. Елитно обслужване. Определено бих ги препоръчал.
Константин Манолов
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *