Къртене на баня

Къртене на баня

Къртене на Баня (фаянс, мозайка, вана, мивка, тоалетна чиния, каса на врата) е най-често срещаната услуга от дейността кърти чисти извозва. Комплексно услугата върви с извозване на отпадъците. Процеса къртене на баня следва: изкъртване на плочките по стените и пода, откриване на каналите и смяна на старите тръби с нови (това е задължително когато започнете ремонт), демонтаж на мивка, тоалетна чиния, вана, каса на врата. Извършването на ремонтни дейности по едно жилище е неприятно и притеснително като всичко опира и до финанси, но след като сте се заели с всичко това е правилно да се подмени всичко с ново.

Заедно с къртене и демонтаж на банята ще предложим събиране в чували, натоварване и извозване на строителните отпадъци. Вие не се занимавате с това да търсите къде и с какво да извозите строителните отпадъци. Има случаи при които клиентите сами си поемат извозването на отпадъците или пък къртенето, за нас остава другата част. Ние от Къртене-Извозване не отказваме дребни поръчки, затова при нужда ни потърсете. Дали ще пожелаете само къртене, извозване или и двете услуги, екипът на Къртене-Извозване е насреща.

Времетраенето при изпълнение на поръчката къртене, демонтаж, извозване на отпадъците от баня трае от 2 до 6 часа, зависи от дебелината на пода, здравината на плочките (лепилото). Най-подходящо време за започване на дейността къртене на баня е 08.30-09.00. Цена на услугата къртене, извозване е 180-240 лв. виж Цени

Услугата включва:

  • Къртене на мозайка, плочки, канали.
  • Демонтаж на вана, мивка, тоалетна чиния, каса на врата.
  • Събиране в чували, изнасяне, товарене и извозване на строителни отпадъци.
  • Почистване и замитане на обекта.
  • Транспорт за извозване до депо.

Фирмата извършва предварителен оглед, за да определи точна цена на услугата която сте заявили. Предлагаме сключване на договор при изпълнение на поръчката.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *