ОПИТНИ КЪРТАЧИ В СОФИЯ, КЪРТЕНЕ НА БАНЯ, ТУХЛА, БЕТОН, ФАЯНС, ТЕРАКОТ, МОЗАЙКА

Предлагаме къртачни услуги, чистене, извозване на строителни и битови отпадъци на територията на град София. Осигуряването на качество във всичките ни сфери е гарантирана благодарение на 15 годишен опит. Огромната ни отговорност към всяка възложена задача е допринесло да сме все още на пазара. В перспектива се надяваме да направим все повече клиенти доволни. Ние следваме девиза: Всеки проблем, решен: Ще се погрижим за това!

Ние от Къртене-Извозване вземаме под внимание следните характеристики преди започване на дейността кърти чисти извозва:

-запознаване с детайлите на обекта за къртене и извозване, осигуряваме оглед който ще извърши наш специалист.

-даваме оценка на услугата и необходимите условия при които работим.

-подадената офертата не задължава и не обвързва с пари или договор клиента, огледа и офертата са безплатни.

-след къртене ние почистваме всички достъпни зони.

-осигуряването на транспортни средства и материали е за сметка на фирмата изпълнител.

-обекта се предава на клиента след като се изпълнят всички договорености помежду ни.

Винаги може да се допитате до нас и разрешим проблема заедно.

ВАШИЯТ ОБЕКТ Е В СЪРЦЕТО НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Предлаганите от нас услуги винаги вървят в комплекс. След като сте поръчали услугата къртене естествено е след това да почистим и извозим отпадъците. В редки случаи но естествено го има, по-желание на клиента можем да се ангажираме и само с къртене или извозване. Имайте в предвид, че когато се извършва комплексно дейността Кърти чисти извозва, цената е по приемлива заради многото услуги събрани в едно. За пример ще дадем услугата Къртене на баня.

Ако се приложи услугата къртене и извозване, цената за къртене на баня е 180 лв. т.е. къртене 90 лв. и извозване 90 лв. Ако ползвате услугата само къртене на баня е 120 лв. Отстъпка от 30 лв. ще се възползвате заради кърти-чисти-извозва. Колкото повече услуги имаме цената се намалява с 10%. На същия принцип ценообразуването е и при другите дейности от раздела „къртене“ виж Цени

Всеки индивидуално може да си направи сметка и да си поръча услуга която е най-приемлива за бюджета, който е отделил за строително ремонтните дейности.

Наред с кърти, разбива можем да бъдем полезни и в чистене на мазета и почистване на тавани.

Имаме опита в изхвърляне на строителни отпадъци, стари мебели, почистване и извозване с транспорт до депо, без значение в коя точка на София са Вашите боклуци. 

Нашият екип е строго подбран и на поставените задачи подхождаме професионално и в срок!

От Къртене-Извозване ще предложим отстъпки за нашите клиенти, които имат желанието да ни ползват отново. Цените при повторна заявка независимо от дейността варират от 10% – 15% отстъпка от обявената цена на услугата, която важи в срок до 3 месеца от първата заявка. Оглед и оферта на обекта в повечето случаи е необходим, за да се запознаем по отблизо с детайлите. Когато се касае за нещо незначително, може да се оферира по телефона. Вариант за оферта със снимков или видео материал не приемаме и считаме този принцип за несериозно отношение към работата. Предлаганите от нас услуги са само на територията на град София и област.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ?

С нашият дългогодишен опит Ви гарантираме най-качествените къртачни услуги в бранша.

Предлагаме квалифицираната си помощ и техника с което можем да Ви спестим много труд и главоболия при Вашите ремонтни дейности.

Разполагаме с най-модерните и усъвършенствани професионални къртачни машини и оборудване с помощта на които нито едно предизвикателство в къртенето не е непостижимо за нас.

Фирмата има налични няколко вида камиони за извозване на отпадъци: от малки (2-3 тона) до контейнеровози.

Служителите във фирмата са високо квалифицирани и с богат опит в областта на къртене и извозване.

Накратко бихме могли да твърдим, че услугите, които предлагаме биха могли да отговорят на всяко предизвикателство по отношение на кърти, чисти, извозва, разбиване, къртене в дома или офиса, събаряне на постройки, демонтаж на всякакви видове конструкции и всичко друго свързано с къртачните услуги.

Може да ни се доверите!

Видове услуги

– Къртене на бетонни и тухлени стени.

– Разширяване на отвори за нови врати и дограми – при подмяна на дограма или врата често се налага разширяване на отвора за монтаж.

– Къртене на фаянс, теракот или мозайка в банята или коридора.

– Събаряне и разрушаване на стари постройки, дувари.

– Демонтаж на метални, дървени остъкления, каси на врати – безпроблемно ще демонтираме всички видове конструкции с необходимата техника и богатия ни опит.

Фирмата извършва предварителен оглед, за да определи точна цена на услугата която сте заявили. Предлагаме сключване на договор при изпълнение на поръчката.

5/5
Супер професионалисти във всички аспекти. Бърза комуникация, услужливост. Не можем да бъдем по-доволни от избора, който направихме. Препоръчва се 100%!
Радослав Кръстев
5/5
Пристигнаха в уговорения ден и час. Коректно и качествено изпълниха нашите уговорки и задачи. Вършат работата си добре.
Елисавета Добрева

Вие питате – ние отговаряме

Когато планувате да извършите ремонт на жилището си, винаги първо се питате кой ще го прави, имаме ли познати или просто ще се консултираме тук и там за добри майстори. Ако вече имате такива под ръка, това вече е добре – първата крачка е направена. Защо да си изберем фирма за къртене? Много е просто, фирмата за къртене извършва кърти чисти извозва комплексно, и не се налага да се чудите с кое по напред да се занимавате. Дали да търсим машина под наем? Кой ще кърти и събира отпадъците, и накрая самото извозване. Ако пък сте млад, енергичен и предприемчив, можете да се захванете здраво и свършите всичко сам, но ви уверяваме, че не спестявате много, да не говорим за време и нерви. От препатили чуваме, че хич не е лесно и не биха го повторили отново. Е, разбира се има и изключения. В крайна сметка всеки избира сам решението на проблема в зависимост от неговите възможности.

Ние сме фирма за къртене и дейността, която извършваме е кърти чисти извозва. Машини за къртене не отдаваме под наем.

Според Наредбата на СО в почивните дни такива дейности могат да се извършват със съгласието на вашите съседи.

За да предоставим оферта на вашият обект, задължително трябва да направим оглед. Какви предимства дава той? Запознаване с характеристиките на обекта – обема на работа, какъв ще е броят на работниците които ще извършват този ремонт, вида на стълбите, броя на етажите, какво е разстоянието от входа до превозното средство при товарене на отпадъците. В крайна сметка посещението и офертата са безплатни.

ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ, ЖИЛИЩА, ГАРАЖИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА БАНЯ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ В СОФИЯ
КЪРТЕНЕ НА КОМИН В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket