ИЗВОЗВАНЕ И ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

За щастие, ремонтите се случват рядко – веднъж на няколко години. Ако пък става въпрос за основно обновяване на жилището, по правило то е през поне десетилетие. Разбира се, често се налагат и дребни ремонтни дейности, свързани единствено с подмяна на остаряла техника и мебелировка. Кое обаче е общото между всички тях? Това, че винаги остава доста материал за изхвърляне.

Тази на пръв поглед периферна задача обаче често е свързана с немалки ядове. Сменяте ли стари дограми например, може би най-лесно Ви се струва просто да ги оставите до контейнерите с боклук. В този момент не си давате сметка, че едва ли някой ще се заинтересува от тях – дори и кварталните бездомници. Ситуацията е подобна и с редица други  отпадъци, останали след ремонт –  мивки, моноблокове, бидета.

Още по-тежък случай са същинските строителни отпадъци, получени в резултат на къртене на стени, бани, вани, комини, тавани и мазилка. Освен, че са абсолютно непотребни те са и доста обемни, мръсни, тежки, с остри ръбове и неправилна форма. Това превръща пренасянето и извозването им в истинско предизвикателство за хора, които не се занимават професионално с тази работа.

Няма как просто да оставите до кофите вещите от вече бившата си покъщнина или строителните отпадъци. Те пречат на придвижването на хора и автомобили,  и също така подлежите на глоби. И макар, че често сте ставали свидетел на такава гледка по ъглите на улиците, едва ли бихте искали съседите да я асоциират с Вас.

Време е някой да изхвърли боклука!

Ние сме тук, за да свършим мръсната работа вместо Вас. Специализирани сме в извозването на всякакви по обем и вид строителни отпадъци – бетон, арматура, фаянс, мазилки. Разполагаме с подходящи контейнери, с които извозваме боклука до специализирани сметища. След като бъде натоварен на нашия камион, Вие просто ще забравите за него. Не се колебайте да ни потърсите, независимо какво трябва да извозите – едри строителни отпадъци, дограми, врати, каси, санитария.

Извозването на отпадъци е част от нашата комплексна услуга кърти-чисти-извозва. Въпреки, че най-често услугите се търсят в комплект, няма проблем да ни извикате само за една от тях, ако по някакъв начин вече сте организирали останалите.

Извозването е свързано и с товарене, а тук изборът също е Ваш – ако сте си осигурили помощници за натоварването, ние само ще превозим отпадъците, а в противен случай бързо и организирано ще ги натоварим в контейнера.

Не се колебайте да се свържете с нас и в случай, че Ви предстои сериозна работа свързана с по-обемни отпадъци – ремонт на покрив, подмяна на дограма на цяла къща, основно разчистване на производствени цехове и халета, складови помещения. 

Ако имате дворно място в района на София, за което се налага сериозно почистване – ние отново сме насреща. Потърсете ни и уточнете приблизителното количество на материала, за да подберем подходящия контейнер.

Гарантираме, че ще Ви предложим едно от най-добрите съотношения цена-качество в града, както и ще свършим работата бързо, точно и ефективно!

Цени за извозване на строителни отпадъци в София

Цени за извозване на строителни отпадъци в насипно състояние.

Натоварване и извозване на 1 кубик с включена такса смет 160 лв.

Натоварване и извозване на 2 кубика с включена такса смет 200 лв.

Натоварване и извозване на 3 кубика с включена такса смет 300 лв.

Натоварване и извозване на 4 кубика с включена такса смет 350 лв.

Натоварване и извозване на 5 кубика с включена такса смет 400 лв.

Натоварване и извозване на 6 кубика с включена такса смет 450 лв.

Натоварване и извозване на 7 кубика с включена такса смет 500 лв.

Цени за извозване на строителни отпадъци в чували.

Извозване на 10 броя с натоварване, транспорт и такса смет 120 лв.

Извозване на 20 броя с натоварване, транспорт и такса смет 140 лв.

Извозване на 30 броя с натоварване, транспорт и такса смет 160 лв.

Извозване на 40 броя с натоварване, транспорт и такса смет 180 лв.

Извозване на 50 броя с натоварване, транспорт и такса смет 200 лв.

Извозване на 60 броя с натоварване, транспорт и такса смет 230 лв.

Извозване на 70 броя с натоварване, транспорт и такса смет 250 лв.

Извозване на 80 броя с натоварване, транспорт и такса смет 270 лв.

Извозване на 90 броя с натоварване, транспорт и такса смет 300 лв.

Извозване на 100 броя с натоварване, транспорт и такса смет 350 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Екип и оборудване

Фирмата ни разполага с неограничен брой чували и опитни работници, които да събират, свалят и товарят боклуците. Качването на строителни материали също е в сферата ни. За по-бързо свършена работа се доверете на организиран екип с опит, каквито са Къртене Извозване.net. Ще спестим времето Ви и няма да се налага да се тревожите за вашият ремонт. Можете да направите в удобно за вас време, безплатна консултация или заявка за извозване, почистване или къртене. Екипът на Къртене Извозване ще почисти, натовари и извози Вашите отпадъци на специализирано сметище.

5/5
Добре координиран екип от опитни хамали. Много съм благодарен на Къртене Извозване за бързото съдействие и коректност. Заслужава да се запомни тяхното присъствие.
Добромир Щилянов
5/5
Тези момчета изхвърлиха всичко ненужно от вилата. Хареса ми, цената беше приемлива. Екипа който беше изпратен ми допадна, оказаха се трудолюбиви и отдадени на работата си хора.
Милена Миладинова

Често задавани въпроси

Извозването на строителни отпадъци се таксуват в зависимост от тяхното количество, обем и тонаж. Важно значение има и мястото от където се  свалят, носят и товарят отпадъците. След като сме наясно с тези характеристики, ще можем да ви предоставим оферта на място, по телефона или на имейл.

Да, извозваме гуми, пластмаса, хартия, найлон, кашони, паркет, ламинат, клошарски боклуци. Ако желаете да се освободите от такъв тип боклук, направете заявка за почистване и извозване няколко дена по-рано.

С предварителна заявка обслужваме София област и близките градове – Перник, Дупница, Ботевград, Благоевград, Ихтиман, Самоков, Сливница и много други.

КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ, ЖИЛИЩА, ГАРАЖИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket