ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ, МАЗЕТА, ТАВАНИ, ГАРАЖИ, СКЛАДОВЕ В СОФИЯ

Най-кратко ще обобщим с едно изречение – жилищната площ никога не е достатъчна! А в голям и пренаселен град като София, наистина е с цената на злато! И ако приемем, че средната площ на жилище в столицата е около 90 квадратни метра, дори при нанасянето да Ви се е струвало достатъчно просторно и широко, с времето все повече започва да отеснява. В младите семейства се появяват деца, а трупането на вещи е характерно за повечето домакинства. И често идва момента, в който за някои предмети буквално няма място.

Почистване на тавани и мазета – подценяваните помещения.

Колко е голямо мазето Ви?  А използвате ли го по предназначение, или дори не знаете къде е ключа от него? А тавана? Колкото и малка да Ви се струва площта на тези помещения, те могат да са ви от голяма полза. Защото предназначението на мазетата не е да бъдат обитавани, а да служат за складиране на вещи, които по една или друга причина не ползвате ежедневно. И погледнато от тази страна, четири или шест  квадратни метра с два метра височина никак не са малко пространство. Същото можем да кажем и за таваните. Стига покривът да е здрав, това са помещения идеални за складиране на вещи които се ползват рядко, сезонно, или такива които просто не искате да изхвърляте. Практиката ни обаче показва, че тези помещения биват постепенно затрупвани от какви ли не вещи, докато се стигне до ситуацията те да не могат да бъдат използвани за нищо по простата причина, че в тях не може да се влезе. Така собствениците им сами се лишават от едно твърде ценно и важно пространство.

Безразборното натрупване на всякакви вещи по мазета и тавани и дългия им престой там, води до следващия етап  – прахта и влагата постепенно се натрупват и проникват в тях, превръщайки ги в боклуци. Така се стига до положението, че хората използват по няколко принадлежащи им квадратни метра пространство за съхранение на отпадъци, вместо за помощно жилищно пространство. Те сами не усещат точно кога помещението предвидено за склад се превръща в неизползваемо пространство, пълно с боклуци.

Никога не подценявайте почистването на мазета и тавански помещения – то е свързано с куп трудности и неприятности! Често се случва преди Вас помещението да е било ползвано за склад и от някой друг, а това означава, че можете да попаднете на напълно изненадващи вещи, хранителни запаси, течности с неустановен вид и произход, които не е изключено да са опасни за здравето. Отделно от това, съществува вероятност от вдишване на всякакви спори и плесени – все пак това е помещение което с десетилетия не е проветрявано, а вие със сигурност нямате представа какво точно има в него. Именно поради тази причина, професионалистите винаги ползват специални предпазни облекла и защитни маски, ако им се наложи да почистват мазета, тавани и други запустяли помещения.

За да спечелите отново ценната площ, не е нужно да жертвате цял уикенд (или няколко поредни), а просто да се свържете с нас. Ние имаме богат опит в чистене и извозване на затрупаните боклуци в тези помещения. Работата ще бъде свършена по-бързо отколкото очаквате – обикновено един ден ни е напълно достатъчен както за почистването и изнасянето, така и за извозването на отпадъците. Това означава, че още на вечерта след като нашия екип е дошъл, Вие ще разполагате с едно напълно празно помещение, готово отново за ползване по предназначение. Ако поверите на нас и извозването – в случай на наличие на опасни за човека и околната среда материали, те ще бъдат безопасно пренесени и изхвърлени на специализирано сметище така, че да нямате никакви притеснения относно замърсяването на природата. Разпорежданията на общината касаещи опасните отпадъци не са едно и две, а ние ще поемем всички грижи и отговорности по спазването им.

Вие нямате грижа за нищо, Къртене Извозване осигурява товарен превоз, необходимите консумативи – чували, инструменти и работна ръка за натоварване на отпадъците. Почистването е свързано със събиране в чували, изнасяне и товарене на боклука на камион, който ще извози вашите отпадъци на сметище. След като всичко е освободено от излишните боклуци, предлагаме и опция за основно почистване и дезинфекция на помещението – горещо Ви препоръчваме да се възползвате от тази опция, за да бъдете сигурни, че от този ден нататък ще съхранявате вещите си в по-безопасна среда.

Цени за почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета от строителни отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 150 лв./куб.

Почистване на тавани от строителни отпадъци с асансьор, натоварване, извозване и такса смет 170 лв./куб.

Почистване на тавани от строителни отпадъци без асансьор, натоварване, извозване и такса смет 190 лв./куб.

Почистване на мазета от битови отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 200 лв. – 350 лв.

Почистване на тавани от битови отпадъци с асансьор, натоварване, извозване и такса смет 200 лв. – 350 лв.

Почистване на тавани от битови отпадъци без асансьор, натоварване, извозване и такса смет 400 лв.

Почистване на мазета от смесени отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 350 лв.

Почистване на тавани от смесени отпадъци с асансьор, натоварване, извозване и такса смет 350 лв.

Почистване на тавани от смесени отпадъци без асансьор, натоварване, извозване и такса смет 400 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Как се определят цените за почистване и извозване на отпадъци?

Много е важно да знаем, какво е количеството, вида на отпадъците и каква трудност представлява натоварването. На базата на тези сравнения се предоставя оферта за изхвърляне и почистване. Обявените цени подлежат на коментар. Предлагаме огледи на обектите намиращи се в София и област.

Почистване на гаражи

Специфични помещения са и гаражите. Всички сме наясно с основното им предназначение, но добре знаем, че често се използват и за друго. Дали защото им е по-удобно от мазето или тавана, или считат че е по-сигурно място, но почти всички собственици на гаражи в даден момент започват да използват това толкова ценно и скъпо помещение и за склад, освен по основното му предназначение. В това по същество няма нищо лошо освен, ако по някое време не се стигне до ситуация, в която колата трябва да стои паркирана отвън. Отначало „само за няколко дни, докато разчистя вътре“, а след това неусетно – и за постоянно. За разлика от мазето и тавана, гаражът е далеч по-скъпо и по-функционално помещение, за да си позволите лукса да го ползвате единствено за складиране на вещи.

Често се случва, след като закупите стар гараж от предишен собственик да го заварите пълен със стари вещи и боклуци. В добрия случай те са подредени по стелажи покрай вътрешните стени на помещението, но в по-честия са навсякъде по пода. Едва ли има голям смисъл да преровите всичко, за да намерите евентуално нещо полезно или ценно. Можете да бъдете сигурни, че бившият собственик е сторил това преди Вас. Рискувате да попаднете на всякакви стари боклуци да не говорим, че вероятността в гаража да се съхраняват туби и шишета с опасни и запалителни течности е далеч по-голяма, отколкото в мазето. В случай, че Вие продавате гараж, добре е да го подготвите в добър за огледи вид – предлагайки един напълно изчистен гараж, можете дори да му вземете по-добра цена!

Спестете си време и трудности, обадете ни се и ние ще Ви изпратим професионалисти, които ще изнесат боклуците от гаража Ви за нула време! Дори в случай, че не го подготвяте за продажба, вече ще имате едно спретнато и подредено помещение, където спокойно да прибирате автомобила си.

На разположение сме и за почистване на фирмени гаражи с повече клетки, както приземни, така и подземни. Можете да се възползвате от нашите услуги в случай, че трябва да разчистите халета или складови помещения, независимо дали от промишлени, строителни или битови отпадъци. Готови сме да изнесем и извозим по-големи количества, ако случаят е такъв, ще трябва да сме запознати с приблизителния им обем. Тежки железни профили, големи варели и всякакви други на пръв поглед трудни за повдигане и изнасяне предмети – за нашите професионалисти няма невъзможни неща!

Цени за почистване на гаражи

Почистване на гаражи от строителни отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 150 лв./куб.

Почистване на гаражи от битови отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 200 лв. – 350 лв.

Почистване на гаражи от смесени отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 350 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Цени за почистване на складове

Почистване на складове от строителни отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 150 лв./куб.

Почистване на складове от битови отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 200 лв. – 350 лв.

Почистване на складове от смесени отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 350 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Почистване на дворове – Вилата е за почивка, работата оставете на нас!

Професионалните ни хамали са готови да съдействат, ако Ви се налага почистване на крайградски имот или парцел. Те ще дойдат на място с необходимата техника, ако обектът е в рамките на околностите на град София. Независимо дали сте пренареждали покрив и двора Ви е пълен с керемиди,  сменяли сте комин или дограми – ние сме насреща! Ще почистим вашите строителни и битови отпадъци като ги извозим на лицензирано сметище.

Имате в двора на имота си стара плевня, неизползваема външна тоалетна или друг подобен тип малка постройка, която пречи и отнема пространство –  за нас не е никаква трудност да дойдем, да я съборим, а след това да натоварим и изнесем отпадъците. Искате да освободите запустяло и затрупано с боклуци приземно или таванско помещение, за да го превърнете във функционална и уютна стая – нужно е само да ни потърсите и да уточните приблизително количеството отпадъци!

Стара практика е след ремонт на селска къща или крайградска вила, строителните отпадъци да престояват дълго време в двора. Освен че изглежда грозно, при всеки по-силен повей на вятъра от складираните боклуци хвърчи неприятен прах. Недейте да си причинявате това неудобство – извикайте ни и ние ще разчистим всичко за броени часове. Можете да разчитате на професионалните ни услуги и ако имате нужда от отстраняване на ограда в самия имот, независимо дали е тухлена, каменна или стар жив плет. Премахваме и изхвърляме изсъхнали храсти и дънери.

Обърнете се към нас, ако в двора си имате паднало дърво или такова което считате за опасно, както и за отстраняване на пречещи или изсъхнали клони.  Наш екип ще дойде на място, ще го нареже и ще извози материала в случай, че нямате нужда от него. Можем да Ви съдействаме и за подрязване на клони и косене на трева с тример на труднодостъпни места, където обикновената косачка няма да се справи.

Цени за почистване на двор

Почистване на дворове от строителни отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 150 лв./куб.

Почистване на дворове от битови отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 200 лв. – 350 лв.

Почистване на дворове от смесени отпадъци с натоварване, извозване и такса смет 350 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНИ!

Далеч останаха времената, когато човек нямаше към кого да се обърне за професионална услуга за чистене и извозване, и се налагаше някак да се справя  сам. И въпреки, че днес пазарът вече е пълен с такива услуги, ние смеем да твърдим, че се отличаваме сред многото други фирми със своята коректност, точност и качество на работата. Уверяваме Ви, че цените ни са изключително конкурентни. Обадете ни се, за да се убедите в това сами!

5/5
Много сме доволни как се справиха с всичко и беше на справедлива цена. Горещо препоръчвам тази фирма! Благодарим на всички, които направиха почистването на таванските помещения възможно най-бързо и тихо.
Любомир Ковачев

Често задавани въпроси

Нашата фирма има сключен договор със СО за изхвърляне и извозване на отпадъците на специализирано сметище. Боклуците се сортират и събират в чували, след което се натоварват на камион, който ги превозва до депо.

Почистване на мазето или тавана минава по следния ред – екипа изнася дребните вещи и пакетира в чували, а едро габаритния боклук се натрошава до колкото позволява това. След натоварване на отпадъците на камион се замитат помещенията и стълбищната площадка. По желание предлагаме обезпаразитяване против насекоми и гризачи.

КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ И ОБЛАСТ
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ

Свържете се с нас

За да организирате безплатна консултация

Работно време

08.30 – 19.00 ч.

Shopping Basket